Георги Кадиев

Имаме право на промяна

След като влизате в тази битка, явно сте на мнение, че тя не е предварително решена. Защо смятате, че ще може с нещо да промените нагласите на хората в София и те да гласуват доверие на социалистическата партия?

Защото искам да покажем характер. Да покажем, че не позволяваме просто така хегемонията на една политическа сила да обезмисли демократичното ни развитие и същност. И защото искам да покажа, че София може да бъде различна, да се управлява по-смислено и решително. Г-жа Фандъкова казва „нещата са добре, продължаваме така, няма да сменям зам.кметове.“ Аз казвам, че нещата не са добре, че може да се продължи по друг начин, че София има нужда от нова администрация и ново лице. Не е толкова сложно за разбиране. Рисково е, вярно. БСП не е на върха на силата си в момента. Но който се бои от мечки, не се кандидатира за кмет.

 • Мария Благоева казва:

  Вие би трябвало да бъдете изборът на мнозинството, а Г-жа Фандъкова – алтернативата, при цялото ми уважение към нея. Особено при липсата на всякаква политическа воля за каквато и да било инициатива или самостоятелно мнение у останалите политически структури – един притеснителен факт, по мое мнение. Някой несъмнено трябва да се изправи и да представи по-ефективна програма за развитието на София, тъй като грешките на Г-н Борисов в столицата са налице. И са очевидни за всички нас.

  • Georgi Kadiev казва:

   Сините наистина показаха всякаква липса на воля. Всъщност една от целите ми е да покажа, че БСП дори и в тежка ситуация- безспорно- може да покаже характер и гръбнак. Нещо повече, сините не само се изпокриха, те така и потвърдиха липсата на критика към управлението на Борисов. А то е пълно със слабости- все пак за 4 години не може кучетата да са пак толкова, да има една и половина нови детски градини, метрото да закъснява с година и половина, и ние да ръкопляскаме. София се управлява не просто слабо, а много слабо. Достатъчно е човек да погледне резултатите на общинските дружества и да му се доплаче. Особено сега като се появявт на хоризонта и четирите общински болници и 24-е ДКЦ-а и разните му медицински лаборатории, дето до една са губещи…

 • анонимен казва:

  Вие трябва да спечелите. София трябва да се управлява от знаещи и можещи, от личности. Дано софиянци заложат на качествата, на програмите и не се оставят на течението.
  Пожелавам Ви успех!

 • анонимен казва:

  Поздравявам Ви за кампанията. Ако в този стил бе водена и за европейски и парламентарни избори, резултатите щяха да са различни.
  Успех!

  • Georgi Kadiev казва:

   Благодаря безкрайно. Сигурно може да стане много по-интересна и добра, разчитам и на вашата подкрепа. Искам хората да избират информирано, не по инерция. Ако г-жа Фандъкова им харесва, нека гласуват за нея, моите уважения. Но не искам първосигнално гласуване и се опитвам точно това да променя.

 • gkadiev казва:

  Благодаря безкрайно. Сигурно може да стане много по-интересна и добра, разчитам и на вашата подкрепа. Искам хората да избират информирано, не по инерция. Ако г-жа Фандъкова им харесва, нека гласуват за нея, моите уважения. Но не искам първосигнално гласуване и се опитвам точно това да променя.

 • Любомир казва:

  Изразявам лично мнение: Жоро Кадиев е истински пич ,човек който винаги е имал собствена позиция която и изразявал и затова в БСП не го обичат.
  Един прекрасен икономист който беше готов да стане министър председател.
  Жоро ти си единствения в БСП който открито се противопостави на избирането на спорната фигура на Делян Пеевски за председател на ДАНС, ход с който БСП си направи ритуално харакири. Тази ти позиция за пореден път доказа ,че ти си отговорен и мъдър човек. За съжаление хора като теб явно нямат място в тази партия.

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*