Георги Кадиев

Имаме право на промяна

За 20 години социалистическата партия не успя да спечели нито веднъж доверието на хората в София. Г-н Кадиев, защо смятате, че тъкмо вие ще обърнете тази традиция?

Ами, както казах, аз не си го поставям за самоцел. Аз искам ние да направим добра кампания, да покажем, че можем да водим дебат, да покажем диалогичност, да покажем позитивност. А пък ако в крайна сметка това чудо се случи, защото то наистина ще бъде чудо, след като наистина 20 години не се е случвало, то нека се случи. Но не е това самоцелта в случая.

Георги Кадиев

 • Корнелия Станева казва:

  Именно..При сложените обстоятелства това е единственото достойно поведение на партията и струва ми се Вие сте подходящ за тази "мисия" : спокойно и методично посочете недостатъците на сегашното управление на града; хладнокръвно и без площадна реторика ще съумеенте да привлечете да гласуват (и да гласуват правилно) по-образованата, интелигентната част от софиянаци .Не подценявам електората там ни най-малко, но може би е добре да подходите и с методите на рекламния пазар : "10 неща, от които се нуждае София" (или 20, или 30…не познавам града добре) и след това системно сочете номерацията и питайте Фандъкова тя какво би направила в случаите? И винаги конкретно, хората обичат звездите, но и вече свикнаха да очакват и получават повече.(потрошените улици са най-дразнещото в градовете, кучетата са проблем навсякъде – но същото се отнася и за котките : сутрешни задушливи миризми, болести и инсекти; считам че за да усетят грижата за себе си, софиянци ще се радват да видят поправени не само разните там околовръстни пътища и шосета, големи обществени сгради, а и техните собствени междублокови пространства, улички м/у къщите им). И накрая – без да съм специалист – няма ли възможност да се построят подземни паркинги в гр.София?Огромни, многоетажни..всички сме ги виждали в американските филми : те са сигурни срещу кражба/увреждане на автомобила, спестяват площ и пр.

  • Georgi Kadiev казва:

   Благодаря за което. И за да не ме бият като магаре насред София, разчитам изцяло на хора като теб. Защото в крайна сметка е важно за всички нас.

   • Корнелия казва:

    За съжаление аз нямам право да гласувам в София, понеже съм от Варна.Сигурна съм, че брат ми ще гласува за Вас – специално ще настоявам да отиде до урните в деня на изборите ви.Надявам се, че все пак мога да Ви пиша, защото виждам че доста хора там здраво са Ви захапали, а градът ви се нуждае от ляво и интелигентно управление..

 • Стоян Георгиев казва:

  Аз имам добри впечатления от Вас,но смятам,че не сте издигнат от подходящата партия. Една от най-големите грешки на БСП беше отношението й към учителската стачка.Наистина изгубихте много гласове от учителското съсловие.Успех!

 • Наско Катанов казва:

  Онзи ден написах въпрос, а Вие го изтрихте, сигурно защото е неудобен. Каква заплата получава кметът на София и каква според Вас трябва да получава? Кое Ви мотивира, след като сте работили в частния бизнес, да искате да работите като кмет за такава заплата?

 • Наско Катанов казва:

  Моля Ви не изтривайте пак въпроса ми. Защото 100% от познатите ми вярват, че 100% от политиците са корумпирани и живеят в лъжа и демагогия. Колко получавахте в частния бизнес и колко бихте получавали като кмет?

  • Georgi Kadiev казва:

   Защото 100 % от познатите ви са се нагледали на всякакви чудеса в България и не вярват на нищо. До 2004 работех за американска фирма във Варшава и заплатата ми беше около 120-150 хиляди долара на година. През 2004 направих собствена фирма за икономически анализи, вижте http://www.ceemarketwatch.com, която анализира икономиките на над 40 държави, имаме офиси в няколко страни и около 30 души персонал, все хора до 30-35 години. Основната част са в София, а клиентите са само в Лондон, Ню Йорк и малко в Хонгконг и Вашингтон. Основно големите банки и инвестиционни фондове. Фирмата печели добре, по-добре, отколкото когато бях на заплата, инвестираме в нови продукти. Като кмет вероятно заплатата е около 2 000 лева, но това няма особено значение- навън печеля много повече. Правя го заради идеята да имаме по-красив град, нали и моите деца живеят тук и дишат същия въздух и газят същите кучешки изпражнения.

 • Aaa казва:

  скъпа, откога взе от политика да разбираш ?!?!

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*