Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Георги Кадиев: Ако БСП иска да спечели наистина, готов съм за кандидат-президент!

В предаването „Свободна зона” на Георги Коритаров по Тв+ Георги Кадиев направи изключително силно и знаково послание за това в какво състояние се намира БСП и намекна за двойна игра на партията си във връзка с президентските избори. Зад думите на Георги Кадиев прозираше пълна яснота и известно огорчение от мръсната задкулисна игра, която върти Станишевия кръг.

„Ако БСП иска да влезе в агресивна кампания и да спечели президентските избори, аз съм готов да бъда обсъждан за кандидат – президент! БСП трябва да отговори на основния въпрос – иска ли да спечели президентските избори или иска ГЕРБ да ги загуби”, изстреля Георги Кадиев.

Второто изречение е изключително важно,защото подсказва, че БСП играе игра, която не обслужва партията, а друг играч и умните анализатори не е трудно да се сетят кой е той.

Самият Георги Кадиев категорично отсече, че вторият вариант „или иска ГЕРБ да ги загуби”, но не и БСП да спечели, е пагубен за БСП като партия.

източник: афера.бг

Категория: Новини
 • blag009 казва:

  Лелеееее, едва ли си Жоро Димитров … по ми мязиш на Жоро Трайков ???
  Пробвай ме за ВИЦЕ … мое да ти се отвори парашуто!?!?
  Обърни се назад и ВИЖ, що за ОРА са били ТВОИТЕ ледери ???
  Смяташ би, че ДОКТОРАНТ на тема „Ролята на ВТОРОТО копче на войнишката рубашака и неговата ФУНДАМЕНТАЛНО значени за спечелване на ВСВ“???
  Или нещо повече от СРЕДНОТО образование на Жоро и Тошко???
  Кибик Блаже :)))

 • Георги Николов казва:

  Мисля, че господин Кадиев е прав – какво в същност иска БСП:                                                                                                             ГЕРБ да ги загуби или БСП да спечели. Това за тяхната партия е труден избор, защото кръга около Статнишев просто иска  даси запази  вътрешно българските си икономически  позиции. При неспечелване на президентския пост, те ще се разпаднат, защото са властова партия – ерого доста от тяхните (а аз мисля мнозинството)  бизнесмени ще целунат ръка Борисова, и хоп пак отгоре.
  Върти сучи- такава е логиката. Така , че за тях е важно ГЕРБ да загуби. Само, че дали позицията на „госпожа присъединителката в ЕС“ е силна – един господ знае. Много, ама много е уязвима. Всичко зависи от грешките, които направи ГЕРБ, до изборите. Ако не правят много – техният шанс е по- голям от този противноковия кандидат- претендент в последния тур.
  Ролята на г-н Кадиев в този случай е, да премери силите си, и ако е решителен – да отиде докрай в спора си със Станишевите хора, да се хареса на повече избиратели, да го подкрепят всички  сили на от предколисието и отзад и най- вече обикновени граждани, които ще виждат в него контратежест на власта на герберите- визирам правителството и Народното Събрание.
  Но, както си мисля, всичко засега зависи от евентуални грешки на ГЕРБ и максимум мобилизация и консолидация на силите зад Георги в борба за президентския пост.

 • Hardware_bg казва:

  Драги ми Блаже,не ставаш за Вице.Не си докторант-без значение на темата за униформата ли,за копчетата ли.А с твоето средно образование не ставаш и за консултант-не си ли видял по ТВ-то колко дипломи са нужни, за да консултираш войничетата и техните фундаментални физиологични и здравни потребности.

 • Благовест Илиев казва:

  Лелеееееее, абе както Ви гледкам и Гошо Тарбата и Бай Тошо са Ви, най-най  ама най печените Ви ора???
  Интересноооо…ЩО е учуно при Ва,с все се провалило или … ремсисчета … млади здрави и „Вий журтва и т.н…“
  Така, че мисли ПРОЛЕТАЛСКИ … пък и туко ВИЖ и „Виден деец на мужденяродното раб. движени направим ПРЕЗИДЕНТО“, яяяя бачкатор  скромен и за вице се навивам?!
  Кибик Блаже

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*