Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Георги Кадиев – Да покажем характер на тези избори, да покажем, че не се страхуваме, въпреки, че вълната е срещу нас

Това бяха част от думите на кандидатът за кмет г-н Кадиев към присъстващите близо 400 млади социалисти на срещата провела се на 27 октомври, пред които представи своята програма за управление на София.

Някои от проблемите на столицата, които младежите засегнаха бяха окаяното състояние на градския транспорт, дупките по улиците, кучетата, ролята на общината в комуналните услуги и много други, които години наред тормозят софиянци, които всеки до сега обещава да реши, но безрезултатно. Младите социалисти се обединиха около идеята, че в София много неща могат бързо да се променят, стига да има кадърно управление на финансите на общината и воля да се преодолеят лобистките кръгове пречещи на разумното инвестиране на тези средства за постигане на реални, ясни резултати в полза на столичани.

„Тази кампания е малко по-различна. Това не е кампания само на мен като кандидат за кмет на София. Това освен всичко друго е и кампания, която да вдигне самочувствието на хората със социални политически убеждения  в България, на БСП, на младите хора, на хората, които искат промяна в София. И в този смисъл, аз гледам на тази кампания като на една първа стъпка, може би малка стъпка, но в посока реформа на лявото пространство, запазване на демократичния модел, защото иначе това, което се задава в противен случай, е изяждане на дясното и лявото, и тотална хегемония на една политическа партия. Това вече сме го минали, но това е нещо, което не би трябвало да допуснем да се случи в България.” Кадиев призова всички младежи да се обединят около една цел – София да бъде различна.

Категория: Новини

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*