Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Жалбата на ГЕРБ срещу мен: донос от страх

Общинският съветник XY от ГЕРБ подал жалба до ЦИК, че съм ползвал сградата на Столична община за предизборна агитация, понеже съм провел там пресконференцията си на 4 август.

Не му пиша името, защото така или иначе не го познавате. XY не е лош човек, но така са му казали висшестоящите. Дали Фандъкова, дали Андрей Иванов, не знам. По-важното е XY вместо да пише доноси, да си изпълнява задълженията. Той е представителят на Столична община в общото събрание на Централни хали и като такъв не е присъствал на последното заседание /според официалния протокол/ и съответно не е защитил интереса на общината при разпределянето на дивидент и при другите въпроси. Е, как тогава няма да загубим дела на общината в Халите, като съветниците на ГЕРБ даже и на заседание не ходят?Впрочем, задал съм официален въпрос до кмета по случая- да видим какво ще измисли г-жа Фандъкова.

Борисов- Фандъкова- Цветанов- Андрей Иванов- Петър Диков очевидно се страхуват от загуба в София. Очевидно са решили и че общината им е бащиния и само те могат да я ползват. Забраниха на гражданите, сега искат и на опозиционните общински съветници.

Ако моето е предизборна пропаганда и заслужава глоба, то тяхното заслужава направо арест. Нали техният социолог Юлий Павлов каза, че само ГЕРБ правели кампания? Рязането на ленти от страна на Фандъкова в спортната зала на София какво е, като общината там не е свършила работа за една стотинка? Да не говорим за Цветанов, който като министър на силово министерство е и председател на предизборен щаб. Познайте когато ГЕРБ купува гласове дали „нашата“ полиция ще ги лови или пази…

Другата седмица ще представя на обществото документ, наречен „Моят първи работен ден като кмет“.

Ще го представя на стълбите пред сградата на общината. Час по час, минута по минута, задача по задача. За да знаят хората и администрацията какво да очакват и как ще се работи занапред.

А ти, XY – пак ли ще напишеш жалба?

Категория: Блог
 • Dencho казва:

  Хем смешно, хем жалко. Колко бързо  господарите на държавата от ГЕРБ бяха обзети от параноята на властта. Страха да изгубиш власт е характерен за политиците  с тоталитарно мислене. Такива държавници изпитват садистично удоволствие да налагат волята си над други хора и по този начин да избиват насложени в тях може би от детството им комплекси. Такива политици няма да се спрат пред нищо за да запазят властта си. Наистина жалко, че живеем в страна, член на Европейския съюз, а избираме политици с мислене характерно за някои тоталитарни европейски държави от времето   между Първата и Втората световни войни.

  • Voyslav казва:

   За съжаление наистина избираме политици, които вместо да ценят и развиват демокрацията, систематично се опитват да я смажат.

 • Liljana_kaleva казва:

  От НАГ не е само Диков за махане, а милонера Влади Калинов /наглец на степен n – кара порше кайен, часовник за 30 000 евро, пуши пури и т.н./ и цялата некомпетнетна сган подчинена нему. Всичко това следва да се измете и да се боядисат стените, защото корупцията в Дирекция „Контрол по строителството“ при Столична община се е просмукала и в тях.

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*