Георги Кадиев

Имаме право на промяна

За подлостта и приетата оставка на Минко Герджиков

Днес ГЕРБ  се разправи по крайно недостоен и подъл начин със заместник-кмета Минко Герджиков.

Не бе поканен на сесия на общината, на която се разглеждаше отмяна на злополучното решение за презониране на София. На няколко пъти лично поисках да не го държат като безпризорно куче, свряно в кабинета си, но отговорът на кмета бе „Аз съм вносител на доклада за отмяна на презонирането, няма нужда заместник-кмета да е тук“. През цялото време на разглеждането на точката г-жа Фандъкова не спомена, че вече е приела оставката му. Каза го пред журналистите след това.

Минко Герджиков не бе поканен и когато г-жа Фандъкова се върна на сесията, за да ни уведоми за решението си. „Благодари“ му с половин уста и толкова.

Дори и осъдените на смърт имат право на последна дума. Какъвто и да е Минко Герджиков, той все пак е работил като зам.кмет 7 години, бил е в един екип с теб. Оставям настрана дори въпроса, че вината в такива случаи се поема от кмета, в първо лице, единствено число.

Достойнството на хората трябва да се пази. Да предаваш приятелите си, да прехвърляш вина върху другия вече е заразителен синдром на управлението на Борисов. Сега и Минко Герджиков се нареди в редичката на ДС, БСП, Кадафи, тъста на Цветанов и т.н.

Ще изтърпим още 6 месеца. И ще им поискаме оставката на всичките.

Категория: Блог
 • manol zahariev казва:

  Явно оставката му е била добре дошла.Незнам какво още има да става в столична община.

 • Eve_line казва:

  г-н Кадиев, явно господин Герджиков е знаел от сутринта, че оставката му е приета. Затова не беше в залата на общинския съвет. Интересното е, че нито г-жа Кираджиева, нито секретарките му знаеха, че той вече не е заместник кмет. Той не беше в кабинета си. Вие от къде знаехте, че е там?

 • Georgi Kadiev казва:

  Охраната ми каза, че е в сградата, къде да е, освен да гледа сесията на комютъра в кабинета си? Видях Кираджиева в коридора пред Зала 5. А на Минко дори не му дадоха една дума да каже- абсолютно унизително…

 • Eve_line казва:

  преди няколко месеца го хвалеха за добре изпълнен бюджет, а днес – напълно съм съгласна с вас, че е подло, унизително. Жал ми е за господин Герджиков, не знам дали го заслужава, но ми е жал. Някакво такова ми е гнусно от вчера.

 • Jancevi казва:

  Г-н Кадиев здравейте. вие сте интелигентен човек , да не използвам израза на дядо ми- грамотен човек. На война като на война. Знаете добре че победителите никой не ги съди. така че изборите са започнали и не трябва да се учудвате. Относно поведението на кмета Йорданка Фандъкова – много хора я сраявняват с Магда Гьобелс- безумно привързава към Хитлер.Как завърши тя всишчки знаят

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*