Георги Кадиев

Имаме право на промяна

За уволнението на съдия Мирослава Тодорова

Когато министърът на вътрешните работи заповядва на Висшия съдебен съвет, нещо се е счупило в правосъдната ни система. Затова искам да изразя подкрепа за съдия Мирослава Тодорова. Знам какво е да те съдят от ГЕРБ, знам какво е да оказват натиск с цялата машина на държавата. Дори и да е забавила дела, дори и да има вина, това, че е единствената наказана оставя лош дъх на политическа разправа.

Категория: Блог
  • blag009 казва:

    Не може под влажният и благ поглед на правосъдната система да се разграби България , както и турчите на са я грабили и да заставаш зад най-продажната институция в страната. Не може да отвлечеш някой и да останеш без наказан, ЗАЩО съдията не си е гледал работата.
    Не дай боже да Ви отвлечат г-н Кадиев и похитителите да минат метър, поради немърливоста или още по-страшно ПРОДАЖНОСТА на съдебната система во главе с Негова Чест СЪДИЯТА!
    Кибик Блаже

  • Наблюдател казва:

    blag009, не отклонявайте същността на въпроса. Проблемът с уволнението на съдия Тодорова е в безпринципното поведение на ВСС, което съмнително обслужва силния на деня. За каква независима съдебна система тогава говорим. Ако утре вие пресечете пътя на някой власт имащ, кой ще ви защити?

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*