Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Младите социалисти се гласят за преврат

Младежките обединения на БСП в страната са се мобилизирали и готвят преврати в реденето на листите за общински съветници, пише в. „Стандарт“

След обратите в съботната конференция на столичната организация на Столетницата 30-годишни ще превземат избираемите позиции в изборните списъци в още поне 5 областни града.

В София кандидатът за кмет Георги Кадиев успя да вкара в първите редици свои младежи на възраст между 30-35 години. Драматични партийни конференции и отпор до последно вещаят доскорошните тийнейджъри за Пловдив, Варна, Русе, Шумен, Видин и още няколко „горещи точки“ встрани от жълтите павета.

Ще детронираме червените велможи по места точно с новите лица, които ще изкарат и по-успешни резултати на вота, заричат се младите. На много места те държат по-голям процент от гласовете на делегатите, сочат данни от партийните документи.

Освен деленето на лагери по места, партийните структури се цепят вече и по възрастов признак, а за това ще държим отговорен Кадиев, гневяха се шефове от „Позитано“ през уикенда.

източник: novini.bg

Категория: Новини
  • Tsve0900 казва:

    Извинете но при положение че средната продължителност на живота в българия е окуло 63 години, да наричаш хора между 30 -35 години  младежи е малко смешно.  

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*