Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Моето мнение за шествието „против циганския терор“ на 8 май

Българска Национал-радикална партия е подала молба до Столична община за разрешение на митинг под надслов „В защита на българщината и против циганския терор“.

Ако г-жа Фандъкова дори и секунда се колебае какво да предприеме, искам да ви кажа какво бих направил аз на нейно място. За да знаете какво да очаквате от мен, ако спечеля изборите през октомври.

Бих забранил всякакви шествия, сеещи омраза, агресия и арогантност. Терорът в България е на необразовани криминогенни елементи срещу всички нас. Терорът е на корумпирани политици срещу населението. Терорът е на безпросветни, лакоми, нагли управници срещу останалите. Срещу това трябва да се борим, срещу това да правим шествия. Шествия, мотивирани от религиозна, етническа, сексуална, полова омраза трябва да бъдат парирани от корен.

Аз съм кандидат за кмет и искам да бъда кмет на град, който е красив, толерантен, зачита правата на хората, включително и правото им да са различни. На град, в който култура, иновативност, наука и бизнес работят заедно. Про-нацистко, агресивно поведение не е поведение на моята столица. Не на такъв град искам да съм кмет. И ще направя каквото зависи от мен , за да не се случи.

София трябва да е различна.

Категория: Блог
 • Cogito казва:

  има нещо адски подозрително ,каутскианско ,когато чуеш някой имащ се за социалист да изговаря пред хора чак такова falsity срещу терора и патетика на тема толерантност. и „циганите“ не са различни.това е пошло да се каже.
  кадиев смени си съветницитете са либерали за бой.
  когато видя сградата на БСп..да да.бсп наистина е една тъжна сграда днес..единственото велико е скулпторната композиция на червен фон пред студиото на в-к Дума.
  такива blunt изказвания,с префдоформа на поетизация „ДА ЖИЕВЕЕ ХУМАНИЗМА са директно вдъгновени от КАПИТАЛА ..липсва истинския анализ през истинския революционен аспект на мерксизма .това е замитане на противоречията под килима.
  ти би бил бойко бориосов ' (прим) ..нормализарин от капитала патетичен лефтист ,с тези неща-добро семейсто,хуббав честен човек..все буржоазни фалшификации на борбата ..
  но за президент мисля,че трябва да те кандидатират.смятам,че дсп няма по-добра кандидатура от теб..
  нека бсп си остане политическа партия..отивай в президентството и прави българската коледа..и раздавай оредени

 • Cogoto казва:

  edit на коментара
  „смятам,че дсп“
  имах предвид БСП
  2.с префдоформа

  да се чете
  с псевдоформа
  преди 7 г,година след нахлуването на САЩ в ирак в НДК имаше либерална конференция ,платена от немска либерална фондация на тема тероризма.парадоксалното беше,че беше в зала на чиятоо стена бяха изрисуване ,вероятно от светлин русев лицата на Гео Милев и други антифашисти,ОСЪДЕНИ СЪЩО КАТО ТЕРОРИСТИ от РЕАКЦИЯТА.нали знаете как ,когато нахлуваха в ирак американците искаха да се махне ГУЕРНИКА от фона в залата,където се водеше дебата. в залата на съвета за сигурност -ООН ..те поне се усетиха,каква мерзост е това..същата мерзост беше онзи либерален компот на тема как българия щяла да се справуи с ислямския тероризъм..
  че какво има работническата класа ,поставена под тероро от капитала,ако не правото да му отвърне.
  НИКОГА КОМУНИСТИТЕ НЕ СА ЗАПОЧВАЛИ ТЕРОР..ТОЙ Е БИЛ ВЕЧЕ ОТГОВОР на НАЛОЖЕН НАД КЛАСАТА НИ ТЕРОР.
  от
  1000 рози за Мао

 • Cogito казва:

  либералите винаги в желанието си да произведете дълбоко ,хуманно патетично изказване произвеждате лъжа и простащина.
  АМИ КАДИЕВ ти си на път да кажеш утре ,че ЕВРЕИТЕ СА РАЗЛИЧНИ..
  ето как ви доказахме,че политичекста коректност е преобърнат расизъм

 • Българин казва:

  В днешно време се иска кураж да излезеш срещу масовото мнение, че трябва да мразим циганите, турците, негрите, евреите, всички мюсюлмани и тн.
  Ако питате хората по улиците над 50% ще ви кажат, че циганите ни тормозят. А ние като не ги взимаме на работа? А децата ни като хвърлят камъни по къщите им? А младежите като ги пребиват само защото са по-мургави?
  Омразата е проблемът, г-н Кадиев! И ние имаме нужда от превъзпитание и закон срещу престъпления от омраза

 • Петър Стойчев казва:

  Дрън дрън

  хората от това шествие протестират срещу един друг вид дискриминация.

  Дискриминацията, че докато едни плащат данъци и се чудят как да си подадат декларациите навреме, други не знаят дори какво е това данък.
  Дискриминацията, че докато на редовия българин му спират тока 5 дена след крайния срок, други се вързват където сварят за ел. мрежата (ул. стълбове и пр. ) и с години крадат без полиция и служители да смеят да ги прекъснат.
  Дискриминацията, че докато едни се чудат как да спестят от храна и дрехи, за да си плащат ипотеката на апартамента, на други се дават жилища като крайни нуждаещи се, които след това биват оглозгани, разпродадени и разпарчатосани за месеци.
  Дискриминацията, че ако аз прекрача в частан собственост ще ме арестуват и осъдят набързо, а тумба цигани влачещи метали от стопански дворове биват само посплашвани или максимум задържани за 1-2 часа.
  Дискриминацията, че докато аз внасям данъци и осигуровки и се чудя как да скалъпя семеен бюджет от оставащите трохи, за да изгледам поне едно дете, други ползват безплатна болнична помощ от същите мои данъци и осигуровки, за да раждат десетки деца оставяни после безпризорни.

  Така че, неуважаеми ми г-н Кадиев хората имат право да протестират срещу подобни очеизвадни различия в третирането на различни хора от страна на държавата.
  Именно Вие сте този, който се опитва да вади дивиденти от редиците на тези „галени“ прослойки на обществото ни.
  Но помнете ми думата, проблемът е връхченце на айсберг. Под това връхченце, са десетки хилядите безпризорни, голи, боси, неподлежащи на учение и интеграция циганчета на възраст между 0 и 20 години, които се нароиха и продължават и те на свой ред да се роят в тези години на „преход“. Проблемът е страшен. След 15 години 1.5 млн. работещи българи няма как, и магьосници да са, да изхранват 3 млн. неуки, нежелаещи да се интегрират дори насила, цигани.

  Искрено се надявам след тази Ви позиция, елкторатът ви да се сведе до вече сенилни от възраст членове на БСП и то повярвайте ми, без да съм нито политически опонент, нито подкрепящ опозиционна на вашата политическа сила.

  Аз съм обикновен гражданин, реагирал емоционално на безумно глупавата Ви, популистка позиция.

  П. Стойчев

 • Българин казва:

  Точно вашата позиция е популистка с това да прехвърляме всичко на циганите. Контролът за нарушения е едно, а протестите, зовящи да се спре терора на една етническа общност вече е расизъм, както вашето изказване. Явно не сте се замисляли, че има и множество интегрирани роми, които не заслужават такава генерализация.
  А отговорността за интеграцията на другите е на мнозинството, на българите. Ако ние искаме те да се променят, ние трябва да създадем условия за тази промяна. И омразата и стереотипите не помагат за това.
  Ако тези „проестиращи“ искаха да протестират срещу това, можеха да кръстят протеста си „Против нарушенията и двойните стандарти“, а не „цигански терор“…
  И за финал, ромите стават все повече и количествено и процентово. Т.е. трябва да свикнем да живеем с тях и да им помогнем да станат, каквито ние ги искаме, ако не искаме след време те да ни карат да ставаме, каквито ни искат те нас…

 • Cogito казва:

  понеже разговора се води във фейсбуук ,където е препратена тази статия ще приложа и тук част от диалога там:

  в декларацията на кадиев се казва ,че води политика да защити РАЗЛИЧНИТЕ.Циганите различни ли са..?тази хипотеза как ако си различен ,получаваш автоматично толерантност е расизъм..поканиха ли европейците след 2 св война евреите обратно европа..НИЕ ЩЕ ЗАЩИТИМ РАЗЛИЧНИТЕ..ай..от какво..от терора..момент,че състоянието в което са намира това „малцинство“ вече е терор..на бедността,изостанолостта и на расисткото отношение на държавата към тях.
  много е лесно на патетчното либерално говорене да намери лесните обяснения при тези качулатите.да си представим ,че ги няма..какви ще са му мерките ,за да „ЗАЩИТИ РАЗЛИЧНИТЕ“…
  въобще ,как може това да се третира,като проблем на кмета..отвратително…популистко…срещу този позор трябва да възстанат обществото партиите ..ок аз съм директор на училище и правя такава декларация..ти си шеф на район по енергетиката и правиш такава декарация..(в училището ми няма ни един ром ,ати си директор по енергетиката в белите брези.. )
  за мен много по голям проблем е,че зтази „защита“има стихийна форма и съдуржание
  зашта имаща форма на на ПРОТЕКЦИЯ от страна на един enlightened liberal i добър човек, който нали разбирате,като един добър християнин.
  ИСТИНСКОТО ЗЛО и ПОПУЛИСТКОТО Е ,че а не от гедна точка на идеи,идеология и класова борба..
  ..искаш да правиш митинг..темата ти е „цигански терор“..веднага обявявам партията ти извън закона,докато не докажеш,че има такъв терор.как ще го докажат..може би някъде има „върлуващи партизански части от роми които тероризират „института на частната собственост“..хахах ! или организирани роми в банди и ромски кланове водят класова борба,при която ромите виждат като свой враг капитала…ами прекрасно..тогава да ги последваме
  ето как ако беше 1981 год Комсомола щеше да процедира.
  Другари..появили са сред нас младежи със затъмнено съзнание,които искат да демонстрират със свастики срешу ромите.не можем да допуснем такова разединение сред пролетариата.сред работниците…
  -добре,да извикаме тогава организаторите,я извикайте по главните чутури да им налеем малко акъл…и ги поканват любезно,с джипката на народната милиция.. вие ли сте тези,които искате да биете своите братя пролетарии..искали сте да правите митинг озаглавен “ НЕ НА ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР..
  добре,ние ще ви позволим да направите своя митиинг,но след двуседмична преобучителна лагер-школа в Кипилово.. заедно с танковия полк. ще вземете участие в военно- полево учение,и си носете тези костюмчета..със свастиките,за да могат нашите танкисти да имат правилни цели …
  минават тези две седмици и ги викат пак в Ок на комсомола..Приветсваваме ви обновени момчета.!!!!поздравления от най-вискокото ниво на партията..имате право на митинг..Той ще е под надслов „СРЕЩУ появата на изостаналост и частична бедност в някои райони на столицата и-на борба с тези и някои други отрицателните явления в тях „
  ще вземат участие в него 10 00 българи,с ромско самосъзнание..
  Успех..и гледайте да дойдете на мининга ,който вие организирахте ,за да не ви водим подстрой.
  Някой да не харесва тази линия на разсъждение.
  Ю.Адов
  1000 Roses for Mao

 • Durankev казва:

  Позицията е точно премерена и много компетентна. Проблемът е че „малцинствата“ често се възприемат като „особени случаи“ при плащането на сметките за ток и вода, при пришиването на „политизация“ на процеси над техните членове и т.н. Проблем има, при това много голям (ДПС какво ли е?), но „органите“ са повече апендикс, отколкото средство за решение на казусите.

 • Rave1704 казва:

  Haresva mi dumata „bulgarshtina“ , kara me da si mislq za dumata „prostashtina“

 • Петър Стойчев казва:

  Ок, за името на протеста примерно съм съгласен, но генерализирането идва именно оттам, че да кажем 90% от въпросните двойни стандарти и липса на контрол се отнасят именно до тези малцинства.
  Че им изключения е ясно винаги, но при такъв огромен процент – обобщаването е неизбежно и в никакъв случай не бих го нарекъл неправилно.
  А в слъчая хората протестират именно за нещата които съм изброил по-горе, а не примерно „циганите на сапун“ и прочее лозунги.

  Обърнете внимание на тезите им, а не на името на протеста.

  Поздрави

 • Galinastef казва:

  абсолютно сте прав,подкрепям ви, но колко хора ще ви подкрепят…докато „атака“ е с „герб“ ще си имаме проблеми,за съжаление..успех на вас

 • Tanyaiva16 казва:

  Господин Кадиев, хорат имат право и да протестират. Защо се смущавате от формулировката? На ПЪРВО масто тя е в ЗАЩИТА на българщината, а на ВТОРО против циганския терор. Защо коментирате само този протест, а не се поинтересувате от причините, които са го предизвикали? Вие не знаете ли за постоянните набези на цигани над имоти на българи, на които никое управление не се противопоставя и така бандитите се множат с годините? Не сте ли се замисляли колко дълбоки проблеми се породиха от пирвилегиите, които циганите ползват незаслужено? С парцелираните си разсъждения пораждате съмнение, че се борите за техните гласове в София.
  И като ще се занимаваме с тази група от софийските граждани, моля, обявете своите намерения за привличането на им в училищата и сексуланото им ограмотяване, за да не тиражират простъпност, болести, нетърпимост, за да приемат нормите на мнозинството, както е в демократичното общество.

 • Dencho казва:

  Причините за престъпността сред българските граждани самоопределящи се като цигански или ромски етност са комплексни и не могат да бъдат решени с магическа пръчка. Необходима е цялостна програма, център, който да координира действията на множеството държавнии органи и местната власт за реализацията на програмните цели.
  Що се отнася до престъпните деяния, очевиден факт е, че Министерство на вътрешните работи не разполага с достатъчен ресурс за борба с битовата престъпност. Има недостиг на технически средства и служители за работа в районите и участъците с повишена престъпна активност. Ако един оперативен служител по криминална линия в такъв участък получава на ден по няколко сигнали за кражба, естествено е че няма да може да извърши качествени издирвателни действия и тези сигнали ще отлежават на бюрото му. Същото се отнася и за звената на охранителна полиция и другите подразделения на МВР. Протестите не трябва да са срещу циганското население, а срещу държавата, чиято функция е да осигури по-добра организация и достатъчен финансов и човешки ресурс за изпълнение на целите, за които е създадена.

 • Октавиан казва:

  Господин Кадиев, елате в Красна поляна (София) да наблюдаваме как всеки ден жени стават жертви на цигански обирджии.
  Господин Кадиев, елате в трамвай 22 и да наблюдаваме каква маса от ромската маса си дупче билети и не прави мизерия.
  Господин Кадиев, не съм привърженик на етническото разделение. Аз самия 5 месеца съм работил с хора от различни етноси и раси и нито за момент не съм имал някакво съмнение относно етническата си толерантност. Обаче това, което става в България е дискриминация спрямо българиите и ужасно високо ниво на толерантност към циганите, спрямо които не предприемате никакви мерки. Партиите БСП, ГЕРБ и АТАКА са ми еднакво противни и не смятам, че някоя от тях ми насажда етническо напрежение.
  Господин Кадиев, кажете какво прави БСП за интеграцията на ромите през всичките тези години. Аз ви призовавам, ако се чувствате мъж и политик с високи амбиции, да прекарате няколко дена в района на Красна поляна и да видите проблемите на живо и после да дадете реално решение на проблема.

 • Гост казва:

  Франция изгони циганите. Италия ги наби и набута в гета. София клекна пред тях.
  „Достойна“ позиция г-н Кадиев. Страх от Брюксел ли е това, желание за повече избиратели (по-добре купете кебапчета) или наистина смятате, че трябва да се крием от проблема и да го избягваме, докато съвсем не опре ножа до кокала. А това с тези темпове ще е много скоро.

 • Павлов казва:

  Партиите сами по себе си са безсилни за интеграцита на ромите. Само правителството и гражданското общество имат по-голяма роля. В момента общността е капсулирана под външен натиск и от вътрешни „лидери“ и начинът за „отваряне“ е само чрез активна работа с децата и предотвратяване на научаването на „лоши практики“ от своите родители… Става бавно, но само така – ефективно

 • Павлов казва:

  Наистина би било жалко, ако българщината се отразява от антиромска реторика…
  Всеки протест на мнозинството към малцинството изглежда като расизъм и не води до нищо добро, освен до насаждане на омраза…

 • Българин казва:

  Обобщаването е предразсъдък и то винаги е грешно. Ако Вие идвате от квартал с лоша слава, бихте ли искали да ви „генерализират“, че и вие сте с нисък интелект и наркозависим престъпник? Така и ромите не биха искали да бъдат генерализирани. Да не говорим, че те не са единни и еднакви, а има поне 3-4 вида в България и се делят предимно от гледна точка на поминък и местообитание.
  Аз бих застанал зад протест за равни правила за всички, ако няма контекст на расизъм, без значение от името. И ние сме длъжници на ромите. Първо ние трябва да поемем своята роля в интеграцията им и после да очакваме безусловно спазване на задълженията си. Но сега те нямат същите привилегии като нас, за да бъдат изрядни. Под привилегии разбирам не в градския транспорт или сметките, а достъп до качествено образование, подходяща за учене семейна среда, възможност за намиране на работа и кариерно развитие, пътуване в автобус без всички наоколо да са се хванали за портмонетата от страх и да хвърлят подозрителни погледи…

 • Павлов казва:

  Какво предлагате като решение щом толерантността не е?

 • Hjdhfj казва:

  благодарим за вашето мнение г-н кадиев , също и за това че явно и открито толерирате ромската престъпност вместо да се борите срещу нея . идеята на този протест не е етническа дискриминация или проява на болен национализъм , а поставяне на огромните проблеми свързани с ромското население – престъпност , ниска битова хигиена, нежелание за обучение и интеграция като цяло .и си спестете явните предизборни агитации защото ни ПИСНА от лъжи празни обещания и беззаконие в държавицата . бъдещето е на партии като БНРП

 • Живко Киряков казва:

  Значи никога няма да гласувам за теб.За да има културна търпимост,първо трябва да спре терора от циганите над българите.ЗАМИСЛИ СЕ ВЪРХУ ТОВА КАДИЕВ..Петър Стойчев по надоло го е казал ясно и правилно.

 • Живко казва:

  В този ред на мисли може да се каже и Циганщина но това не свързва едната с другата.“Щина“ е обобщителното за група индивиди…

 • Ju7o казва:

  В днешно време също така всички тези които се явяват като публични личности са сто процентови лицемери и майкопродавци.Ай да ги оставяме циганите да тормозят и да крадат а.Я ми кажи кога българин е окрал циганин.ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ ТАКОВА ЯВЛЕНИЕ?!?!??!?!?!

 • Sando казва:

  Стойчев,

  Наричаш позицията на Кадиев нечестна, затуй че вадел дивиденти (кебапчета, платени гласове и прочее), а не се усещаш колко манипулирана от крайно десни неполеончета и фюрерчета е твоята позиция. При налиието на брутална неолиберална политика на рязане на обществени средства, затягане на коланите и все по-див капитализъм (от типа „най-зъбатите оцеляват“), единственият вариант да се предотвратят масови бунтове на населието, е да се канализира недоволството му към слабите, необразовани и неугледни цигани. (Тук и Кадиев търпи критика, понеже не е излязъл със скандал от партията си, която при всичките години на власт не е показала и миниатюрен зачатък на ташаци, пардон, на политическа воля да предприеме задължителните непопулярни мерки за действителна интеграция на циганите, за които говори нагоре в статията си.)

  Твоят антицигански расизъм се гради на митове, които същите фюрерчета в съдружие с мизерни вестници като Труп, Монитор, Стандард и прочее, пропагандират вече 22 години. Ти продължаваш да говориш за това как циганите не плащат сметки, макар това да не е истина от много години насам. Правиш го, защото фюрерчетата и търсачите на сензации от жълтите „вестници на народа“ продължават да повтарят стари, вече неверни неща. Това е манипулация и лъжа. За тока истината е, че електроразпределителните компании отдавна са приватизирани и днес няма нито един циганин, който да не си плаща, а да ползва ток. Ако някой се върже към съседа, сметките на съседа стават високи и съседът сам изпортва вързалия се нелегално, или пък се договарят да плащат сметката заедно.
  На неплащащите цигани им спират тока точно толкова бързо, колкото и на неплащащите българи.

  Продължаваш и да възпроизвеждаш тоталната измислица, че циганиТЕ раждат по 8 – 10 – 39 деца. Няма такова нещо. Съвременните статистики, правени от добросъвестни учени (а не от фашизоиди като Кертиков), показват, че раждаемостта при циганите е средно 2.4 деца. Това несъмнено е повече от средната раждаемост за българите, но в никакъв случай не отговаря на апокалиптичните фантазии на фашистите, организиращи „патриотическия“ протест. Още по-бруталното в това „патриотично“ „излагане на статистически данни“ за раждаемостта, правено от фашистите, за да убеждават меки родолюбиви кратуни като твоята, е че винаги пропускат върващите ръка за ръка с тях данни за смъртността. Детската смъртност при циганите е в пъти по-висока от тази при българите. Ромите по гетата мрат от болести, които ние сме забравили едва ли не още през Средновековието. Като вземем предвид тия фактори – детска смъртност, средна продължителност на живота (при циганите средно е поне с 10тина години по ниска, отколкото при българите), заболеваемост, а да не говорим за бедност и качество на живота, получаваме една реална картина, която е доста далеч от пропагандите на радетелите за българщината. Така че цялата истерия по „циганската демографска заплаха“ е отново куха пропаганда на господата с мустачки (а като гледаме Болен, и без мустачки), които искат подкрепата на впечатлителни душици като твоя милост. Разбираш ли поне малко какво ти говоря? Ти си манипулирана електорална единица на жадни за власт неонацистки комплексари. Самият ти си явно твърде образован, за да тръгнеш да участваш в погроми, но, повярвай ми, такива ще има и ти, ти лично, ще носиш своето парче отговорност за подклаждането им. Защото този „протест“, това „спонтанно надигане на народния (боже, какъв цинизъм!!!) гняв“, не е нищо повече от подготовка и призив към погроми. „Младите родолюбци с гореща кръв“, които биха, бомбардираха и замеряха с камъни, ножове и саксии „свидетелите на Йехова“ просто още нямат достатъчно кураж да излеят лумпенската си комплексарска агресия към гетата (страх ги е нацистчетата, че ще срещнат отпор, превъзхождащ физическия им ресурс). Ала когато ти, Стойчев, и останалите меки глави, легитимираш „справедливия им гняв (на нацистите от футболните агитки)“ чрез присъствието си на площада и писанията си в интернет, когато им създадеш фалшивото чувство, че „представляват народа“, тогава ще дойдат и погромите, убийствата, палежите, осакатяванията и всички останали изродщини, които нещастниците сънуват да извършат. И ти ще си виновен! А най-жалкото е, че това не е гласът на народа, а манипулираното от 22 години политическо и журналистическо безхаберие и злоупотреби, обществено недоволство срещу неолибералните реформи.

  Връщам се само за секунда на митовете за „циганската престъпност“ и после ще се оттегля, че стана цял роман.

  Казваш, че циганите целенасочено нападали българи и техните имоти. Тук, освен ако не си последовател на конспиративните теории за юдомасонския заговор, избрал циганите за свои маши в унищожаването на чутовния, древен и великомъдър български народ, ще ти кажа простата очевидност, че повечето цигани са бедни, много по-бедни от повечето българи и затова престъпниците сред тях могат да извършват само кокошкарски престъпления като тарашене на вили, кражби на животни и селскостопанска продукция. Това не е геноциден план, замислен да изстрие от лицето на земята основата на днешното оцеляване на градския българин, а именно „мамини на село“, ами опит на една маргинална, мизерна прослойка да оцелее със средствата, които са й под ръка. С това не оправдавам престъпленията по никакъв начин. Просто се опитвам да ти покажа къде е заровено кучето. А то е заровено там, че тия хора от 22 години нямат поколения, които да са масово образовани, пък макар и на основно ниво. Също така от 22 години има хора, оставени без никакъв легален поминък – работа нямат и много от тях не ги взимат на работа, земя нямат. Е какво им остава? Ами остава държавата да си върши работата – крадците в затвора, на некрадящите – квалификационни курсове и работа, на децата им образование. Е да, но днешната неолиберална държава, вече не е държава на благоденствието – със социални придобивки за гражданите, а държава на репресивния апарат. Тя е сведена до репресивните си функции, превърнала се е в куче пазач на капитала. И понеже не може и не иска да се занимава с благополучието на гражданите си, тя канализира недоволството на едни свои граждани към други. В тая игра циганите са двойно прецакани.
  Последния мит, който ми се ще да атакувам е простотията, че циганите охолствали на наш гръб. Е как бе, хора? Къде ги тия охолните? Ровещите по кофите ли са тлъстите кърлежи в снагата на майка България? Или чистачките по програмите за временна заетост?

  Положението ни ще се оправи тогава, когато си отворите очите и видите, че враговете ни не са тези или онези „черни“ хора, а се намират в банките и във властта!

  Солидарност между хората му е майката, а не омраза към най-нещастните.

 • 14mengele88 казва:

  Българска Национална Радикална Партия като се е организирала срещу всякаква измет г-н Кадиев незнам дали сте бил роден. В 21 век етническият българин не трябва да си стиска чантата и документите когато се качи циганин и прочие… Но сигурно е хубаво да сте поредната еврейска и комунистическа пионка – една от многото, които ще стъпчем!

 • Combat18 казва:

  Г-н Кадиев,що не си ебете майката и стига с тази толерантност от наша страна!!!Няма вече накъде,време разделно е настанало.Или ние ще живеем или те.Те ни крадът,изнасилват,обират,убиват ,а ти българофобска помио си тръгнал да ги защитаваш.То не случайно вие комунягите сте в съюз с Дпс и сте заедно против България и българския народ.За това,аз казвам да те затворят в една циганска махала за 1 месец само и като те пуснат ще целуваш портрета на Хитлер по 100 пъти на ден и ще му се кланяш.Никога не съм те харесвал,но с тази тема ти прекали.Добре ,че има Бог,в който аз вярвам,че няма да допусне боклук като тебе да стане кмет. На бодлива крава,Бог рога не дава! Смърт за комунизмът!!!!!

 • Sando казва:

  менгеле, малоумнико, мястото ти е в пандиза, заедно с т.нар. доктори-фюрери на мракобесната ви партия. С ушите си чух единият да се обръща към сбирщината малоумници с бръснати тикви на един от националните празници с „цвят на българския нацизъм“. Искрено се надявам институциите да почнат да си вършат работата и скоро всички да се намерите в едни помещения с решетки на джамовете.

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*