Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Обръщение до гражданите на София

Уважаеми съграждани,

Благодаря ви от все сърце не за гласовете, които сте дали за мен, а за вашата активност. За искреното желание сами да направим града си такъв, какъвто заслужаваме.

Обръщам се към вас, за да изразя своята солидарност с вашия справедлив гняв към тези, които откраднаха гласовете ни. Сигурен съм, че не само искате, но и можете да защитите правото си да бъдем свободни.

Тъй като всеки един от нас трябва да изнесе своята битка за демокрация и справедливост, аз заявявам, че ще взема всички предвидени от закона мерки за разкриване на истината, размера и вида на престъпленията, извършени в изборния ден.

Повечето от нас станаха свидетели на това как по един брутален и безпардонен начин бяха потъпкани изконни човешки ценности и демократични принципи. Това направи от изборите фарс, от който трябва да се срамува цялото общество.

Не съм съгласен, че слабата организация е причина за това безредие и беззаконие. Аз съм убеден, че този хаос беше създаден умишлено и съзнателно с една едничка цел – да открадне гласовете на вас, хората! Затова, въз основа и на сигнали и жалби на секционни комисии, считам, че изборите в София трябва да бъдат касирани.

Днес битката, която повеждаме, е не само битка за нашите гласове. Тя е битка за нашето достойнство. Никой политик няма право и не може да върви срещу народа си. И използвам случая да кажа на висок глас, че единствената сила, която може да спре Бойко Борисов и кликата му, не са политическите му опоненти, а сте вие – хората на София и България.

С искрено уважение и благодарност,
Георги Кадиев

Категория: Блог

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*