Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Покана за среща към блогърите и коментиралите на kadiev.bg

Здравейте,

Благодаря на всички, които взеха участие в Диалога за София тук на kadiev.bg и не само. Заедно направихме над 1100 коментара, което ме радва с това, че доказва разбирането ми, че за проблемите на София трябва Диалог. Благодаря ви, че не само проявихте интерес, ами и взехте активно участие. С удоволствие отговарях на въпросите ви и четох коментарите. Няколко души попитаха дали и този сайт ще спре да съществува, след края на изборите, каквато явно е практиката всред много от българските политици. Уверявам ви – този сайт ще продължи да съществува, да бъде една от възможносите за директен контакт с мен и на мен с вас. Диалога за София продължава!

Каня всички вас, както и българските блогъри, на неформална среща днес от 18:30 в кафе Casa Verde (ул. Позитано 9, от страната на Мин. на земеделието) да се запознаем и пием по чаша вино или бира.

Така наречената гражданска журналистика е феномен, който надявам се ще придобива все повече сила у нас. Който и да бъде кмет на София, който и да управлява страната ни, активната гражданска позиция винаги е от полза. За това и направихме фейсбук приложението „Активни Граждани за София“ ( http://apps.facebook.com/sofiacitizens )

Ще се радвам да се видим днес, въпреки малко късното отправяне на поканата, и да ви кажа поне „Благодаря“.

С уважение и благодарност,

Георги Кадиев

Категория: Блог
 • kremena казва:

  Г-н Кадиев,
  На парламентарните избори тази година гласувах за ОДС. На кметските избори вчера не ходих да гласувам, мислех си, че все пак ще има балотаж и тогава ще мога да дам гласа си за Вас(изрично не казвам за Вашата партия, защото наистина мразя БСП). Явно или много хора са си мислели като мен, или много хора са предвиждали резултата и не са искали да го променят и не са гласували, което си е изцяло наша вина. Явно и повечето гласуващи не са разбрали, че градът има нужда от истински лидер с добър background, а не от представител на определена случайно сформирана политическа партия, възползвала се от недоволството на хората.

 • Зоница казва:

  Съжалявам, че видях късно поканата, иначе бих дошла на срещата.
  Съжалявам, че загубихте битката, но сега да отправим поглед към войната :) защото ни я налагат, не че я искаме.
  А по повод горния коментар, та нали това беше целта на всички купени социологически проучвания, които предвиждаха 6:1! Това е една от причините да бъде толкова ниска избирателната активност. А всъщност беше много важно да се гласува на тези избори, и много съжалявам, че не се стигна поне до балотаж. Амо то с четириглава ламя бори ли се:) (това по повод тройната коалиция, че била като триглава ламя:)
  Г-н Кадиев, поздравления за достойното представяне! Аз от години не гласувам, защото съм разочарована от „лявата“ политика на БСП. Обаче за Вас излязох да гласувам, едно защото Ви харесвам, и второ – като протестен вот на това, което се случва в държавата напоследък.
  Мисля, че всички софиянци могат само да съжаляват, че няма да имат възможност да използват експертния Ви потенциал. Много ми хареса твърдото Ви държание на пресконференцията. Мисля, че ако бяхте натиснали малко в тази посока, резултатът щеше да е по-добър. Желая Ви здраве и куражът да не Ви напуска!

 • gkadiev казва:

  Благодарности и на Вас за гласа Ви! Той струва много.

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*