Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Премиерът е на път към поредната демонстрация, че не уважава законите

Г-н Борисов е заявил, че утре ще участва предаването „Сеизмограф“ по bTV, въпреки, че според Закон за местните избори утре е ден за размисъл и политическата агитация е забранена.

Пуснахме официална жалба до ЦИКМИ. Да видим дали ще посмеят и как ще го спрат…

otgovor-CIKMI

Категория: Блог
 • Hristo Petkov Hristov казва:

  …..а от Понеделник се очаква и да чете приказки по „Сънчо“! ..пази боже да почне да чете и речи като Фидел:-)))))

 • Онзи казва:

  То и вашата партия показа, че никак не уважава законите и то по много по-ясен и красноречив начин – като източи държавния бюджет за месец и половина. Пожелавам на всички от Българската Социалистическа Партия крепко здраве, щастлив живот и участие в предаването ДАНСing Stars!!!

 • Ahti_Karialainen казва:

  Това ще се случи, бъдете сигурни.Бойко не е кандидат за кмет, и въпросите по които ще отговаря уж няма да касаят местните избори в Неделя.Такова ще е оправданието им.Друг е въпросът, че този Бойко само дето и от канала не е потекъл още.

 • darkdirk1 казва:

  И кво като участва в Сеизмограф ???
  Вие предварително знаете какво ще говори и на какви теми ???
  Брей какви ясновидци сте били.

 • pavlina казва:

  А заседанието на Парламента в съботния ден с една единствена точка какво е. не противоречи ли на ЗМИ? Особено като се има предвид какво ще се разглежда.

 • milageorgieva казва:

  Успех!!! Независимо от целият цирк, който ББ разиграва в нещастната ни Родина, Вие доказахте, че у нас има смели, умни и достолепни българи!

 • Харалампи казва:

  Ама Румен Овчаров ли е председател на предизборния щаб ? Боже Божеее…щом той участва работата ясна, жалко…Кадиев на свестен мяза инак, но с лоши хора се е събрал.

 • krakos казва:

  Стискаме палци в Несебър !Още Ботев е казал,че „свестните у нас считат за луди…“,затова някои бедни душици недоумяват как Кадиев посмя да се изправи срещу Бойго и ГЕРБ/не срещу Фандъкова,защото тя е кукла на конци/.Поздравления за точните думи ,стегнатата кампания/включително и в интернет,и интелигентните интервюта!
  Победата ще бъде за Вас и всички нас !

 • krakos казва:

  Желаем успех от Несебър !Още Ботев е казал,че „свестните у нас считат за луди..“,затова дребни партийни душици се чудят как Кадиев посмя да се опълчи на Бойко/не на Фандъкова,която е кукла на конци/Поздравления за интелигентната,премерена и убедителна кампания!
  Победата ще бъде наша !

 • mail123456 казва:

  преди малко по bTV казаха, че Централната Избирателна Комисия няма постъпили жалби :)

 • georgepp казва:

  Здравей Жоро,ако всички общински и областни съвети на БСП са последвали нашия призив от Несебър, от понеделник може да се обръщаме официално към тебе с „г-н кмете“, за да дразним опонентите от ГЕРБ преди втория тур!

 • Starwalker казва:

  Другари и другарки, да видите нещата и от другата страна…
  …Хубаво ли е когато законите важат за всички, но не и за Вас!!!
  А може би сте богоизбрани, Ох простете забравих, че сте АТЕИСТИ И АНТИХРИСТИ!!! Безбожници 😀

 • Starwalker казва:

  Само да Ви припомня, че страхливи предци на някои от вашите вождове в БСП са предали и Ботев и Левски!…

 • Starwalker казва:

  А какво предлагате?!? Да гледаме само руски и турски филми ли???
  Ах да забравих и рекламите…

 • blag009 казва:

  Вие казвате „Г-н Борисов Е заявил, ЧЕ утре ЩЕ участва предаването „Сеизмограф“ по bTV, въпреки, че според Закон за местните избори утре е ден за размисъл и политическата агитация Е забранена“.
  Тук г-н Кадиев се изложихте. Типичен болшевишки начин на работа! Той казал, той ЩЕ и т.н. минало не свършено БЪДЕЩЕ време. И сига кво ШЪ тане , ако ТОЙ не участва и т.н. С фафари ли ЩЕ оповестявате ПОБЕДАТА , добре че не е септември 44 г. и КОРШУМА ШЪ отнесе! Е, после с военна музика ШЪ го реаблитирате, грешка стана другари и т.н. Смешно е !!!! Защо не ме попитахте предварително „Блаже твоя чиляк бат Бойко УТРЕ, ЩЕ и т.н.“, щях да те посъветвам, да по-изчакаш . Абе смешно е, БСП дава ЦЕНИ съвети на БТВ какво да пускат и предават в деня на размисъл!Имате едни ЩАБОВЕ предизборни…мани, мани еее весело е! Казвал съм, че само с 1/10 от щабовете на БСП или ГЕРБ, на опонента ШЪ му се стъжни!!!! На последният диспут с Фандъкова почти напипа посоката, но САМО я напипа. Колкото до Висоцки, прослушай песента „Муза“ и особено онова … „Оно ушла по-английски“, и виж мъдроста на ЦЯЛОТО ме творчество.
  Кибик Блаже

 • Насо казва:

  А сте предложили Станишкин да участва по същото време, както каза Светла Петрова.

 • Гошо казва:

  Да живее ББ!

 • Gorata казва:

  Не знам точно къде да го съобщя – избирам си тук. Един път изразих мнението си за ББ в dir.bg – не помня точно какво писах, но оттогава достъпът ми до коментари там е спрян. Е ли това демократично общество, когато ти затварят устата? Не съм изненадана, че от жалките 250 хил., които гласуваха днес за столичен кмет, повечето са за Герб, не за Фандъкова. Моите уважения, ама никой не я познава нито като личност, нито като експерт по софийските проблеми. А и професията й не подсказва капацитет.
  Ще бъде тежко, но трябва да се пребори ББ още на следващите избори.

 • zaw12929 казва:

  Мисля, това не е никакъв смислен коментар, а неграмотни глупости и неоснователни нападки
  Вече живеем в друко време, субудете се, няма болшевики и ако има, това сте Вие!

 • zaw12929 казва:

  Гледах пресконференцията. Поздравявам Ви за мъжеството, за резултата, за отговорите от Вас и г-н Станишев. Надявам се, че ще продължите работата в общината, за да покажете, какво значи конструктивна опозиция.
  Когато предишния кандидат на БСП загуби изборите, не можа да си направи добрите изводи, за своите грешки. Сега добавям и тази, можеше Вашият резултат да е по голям, ако Тя не беше се явила пред „На четири очи“ в момента на кампанията. Аз вярвам във Вашето Голямо бъдеще, като политик, за което трябва да сте в съдружие всички от ръководството на БСП. Аз вярвам в БСП и лично правя всичко за авторитета и.

  • Gorata казва:

   Към zaw12929
   Според мен кампанията закъсня и в началото се носеха слухове, че г-н Кадиев сам се явява на изборите. Много късно се каза, че Сергей Станишев го подкрепя. Това най-вече попречи да се постигне по-добър резултат. Съединението прави силата, господа! Пише го на фронтона на Народното събрание. ББ явно по-умее да си организира хората. Макар и да са неподготвени професионално, както вече всички видяхме.
   На мен ми се струва, че ЕС трябва да наложи образователен ценз за някои избираеми постове. Изпитвам неудобство от чужденците, когато видя как се държат някои от нашите управляващи. Може би трябва да се организират курсове по етикеция за правителствените лица?!? Нещо като VIPDANCE, например VIPETIKET? Дали да не се внесе предложение в НС?

 • Ivan Todorov казва:

  Честита ПОРЕДНА загуба…просто не се стърпях :))))))))))))))))))))

  • Gorata казва:

   Към Ivan Todorov:
   Загуба ли е, когато за теб не са гласували наивните глупаци?

 • mikejhonson казва:

  Мишоци сте вие ,ей! :)

 • Gorata казва:

  Не се знае кой последен ще се смее.

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*