Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Синдромът „Борисов“ и оставката на Герджиков

Случващото се с оставката на зам.кмета на София Минко Герджиков е показателно в няколко аспекта.

Всеки, който познава Герджиков знае, че той действа само и единствено по заповед. Идеята за презонирането не е негова, а на тандема Фандъкова- Андрей Иванов. Лъжата, че данъците на софиянци няма да се вдигат, не е негова. Лъжата, че това презониране засяга само 90 000 собственици на имоти не е негова. Лъжата, че вдигането на данък ще е с 15-20 лева не е негова.

Оставката на Минко Герджиков не е подадена, тя е поискана от групата на ГЕРБ заради параноичните им съмнения, както ми каза един техен общински съветник, че Минко „работел“ за моята кампания. Едва ли не е превербуван от мен, за да предлага някакви каши с данъците на софиянци.Теорията за световната конспирация здраво хвана корени в Столичния общински съвет…

Йорданка Фандъкова и ГЕРБ- София  започват да заболяват от синдрома „Борисов“. Който се състои в следния начин на управление на държавата:

1. Винаги обвинявай друг за всичко, което се случва

2. Предай всеки и всичко, за да запазиш властта си

3. Подслушвай и следи всеки и всичко, за да запазиш властта си

Добавете към това и пълната некомпетентност, на която се наслаждаваме в икономиката на държавата и София и получавате блатото, в което живеем.

Затова тези трябва да си отидат. Защото не стават.

Категория: Блог
 • Panayot Daskalov казва:

  Има малка правописна грешка – „…ГЕРБ- Софияа“, без 'а'-то :)'

 • Horbat казва:

  + Добре казано!

 • Петко Ковачев казва:

  Тези трябва да си отидат – ДА! Но не за да дойде мафията на Овчаров :-)))

 • Ivan Josifov казва:

  Г-н Ковачев, в какво се заключава „мафията на Овчаров“? Толкова години слушам за това, но нищо конкретно не ми стана ясно?!

 • Христина казва:

  Oтличен коментар, напълно съм съгласна с Вас Г-н Кадиев!!!:)

 • Poena казва:

  Пак глупости, г-н Кадиев!
  Ако не знаете, че не само г-н Герджиков, а всяко отговорно лице за финансите на общината трябва да действа само и единствено по заповед, а не по свое усмотрение, как сте тръгнал да се кандидатирате за кмет?

 • Финансист казва:

  Poena,наистина си заблудена.От кого заповед-от учителката по руски или от милиционера бизнесмен.Какво те разбират от финанси?Нали Герджиков е такъв специалист и заради това е зам.кмет по този ресор.И би трябвало той да дава заповедите и идеите.Вземи се събуди най-сетне.2 години национален и 4 години софийски сън ти стигат.

 • Teodors казва:

  Много силен коментар!!!

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*