Георги Кадиев

Имаме право на промяна

Създаваме нов политически проект под името „Нормална държава“

Нов политически проект под името НОРМАЛНА ДЪРЖАВА представиха на пресконференция в БТА народният представител Георги Кадиев и съмишленици.

Избрахме това име, тъй като то символизира онова, което най-много ни липсва и към което се стремим, каза Георги Кадиев.

Според проучване на Галъп Интернешънъл, поръчано от новата формация, 71,5 % от българите считат, че България не е „нормална държава“.

Новият политически проект ще бъде прогресивен и проевропейски. Основните приоритети за формацията са силна икономика, нова роля на държавата в икономиката, политики за формиране на средна класа, борба с корупцията, държавна програма за връщане на българите в България.

Кръпките не помагат, реформите се провалят една след друга, историческите компромиси доубиват онова, което реформите не са успели. Затова започваме ВСИЧКО ОТНАЧАЛО, разясни народният представител.

„Най-тежкото разделение вече не е леви срещу десни, а честни срещу нечестни, некорумпирани срещу корумпирани, ние срещу тях. Ние отказваме да бъдем последното поколение, предало се на корупцията, изпратило децата си зад граница и закрило държавата”, каза Кадиев след връчването на манифеста на Нормална Държава.

„Нашата сила са честност, почтеност и безкомпромисност. Нашата вяра е в държава, която се грижи за гражданите си. Нашата мисия е сплотено общество, здрави институции, справедливост, солидарност и равен шанс за всички. Затова, ВСИЧКО ОТНАЧАЛО. За НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!”

Категория: Блог

Имейл адресът ви няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*